CHP Pazar İlçe Başkanı Balta, Müstahsilleri Tarlada Ziyaret Etti

Balta, “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yolladığı üreticilerimizin ihtiyacı olan eldiven, hasır şapka ve yağmurluk takımlarını hediye ettik. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Ekrem İmamoğlu'nun selamlarını ilettik.” dedi.

Ziyaretler sırasında büyük bir memnuniyetle karşılandıklarını belirten Balta, “Son zamanlarda Genel Başkanımızın gündemi belirlemesiyle halkımızın yararına uygulamalara iktidarı mecbur bırakacak kamuoyu desteğini ve oluşturulan gündemin samimi ve yerinde olduğunun halkta da karşılık bulduğunu bizzat sahada gördük. Muhalefetteyken yaptıklarımızın iktidara geldiğimizde yapacaklarımızın habercisi olduğunun halkta karşılık bulduğunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Köylerimizi ziyaret etmeye, çay üreticilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Bize yüreklerini açan, ilgisini, alakasını, misafirperverliğini eksik etmeyen insanlarımıza teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Balta, köy ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Üreticilerimizden çokça dert dinledik. Üreticinin lehine olan çayla ilgili yasa teklifimizin iktidar çoğunluğuyla reddedildiğini anlattık. İktidarın hazırladığı ama içinde ne üreticinin ne de ÇAYKUR’un olmadığı hem de hazırlayanlar dahil kimsenin sahip çıkamadığı ve de kanun teklifinin görüşülmesinin sonraya bırakılmasının nedenlerini üreticilerimizle konuştuk. Son zamanlarda partimizin dile getirdiği halkın lehine uygulamalara iktidarın mecbur bırakılması, vaatlerimizin iktidar olduğumuzda gerçekleşeceğine olan inancı artırmış. Artık insanlarımız, kimin onların lehine çalıştığının kimlerin de bir avuç sermayedar azınlığın lehine çalıştığının farkında. Yine üreticilerimizin çay toplarken kullanabileceği malzemeleri, tam da çayına, tarlasına sahip çıkan özellikle de emekçi kadınlarımıza hediye ettik. Yoğun bir çalışma gününün ardından üreticilerimizin gösterdiği ilgiden fazlasıyla mutlu ayrıldık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.”