ÇAYKUR`un 5 ürününe ödül



ÇAYKUR'un ürettiği 5 ürün, merkezi Belçika'da bulunan uluslararası kalite sınıflandırma enstitüsü Monde Selection tarafından ödüle layık görüldü.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Çaykur'un Türkiye'nin çayını dünyaya tanıtma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

ÇAYKUR'un Altınbaş, Hemşin Organik Dökme, Hemşin Organik Poşet ile çay tiryakileri tarafından en çok tercih ettiği Rize Turist ve Tiryaki markalarının, dünyanın en eski ve bilinen kalite sınıflandırma enstitüsü Monde Selection tarafından ödüle layık görüldüğünü ifade eden Sütlüoğlu, İsveç'in Stockholm kentinde düzenlenen törende, ödüllerini aldıklarını bildirdi.

Sütlüoğlu, Çaykur'un aldığı bu ödüllerle hem Türkiye'nin en çok tercih edilen çay markası hem de Türk çayının dünyadaki temsilcisi olduğunu kaydederek, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Uluslararası bir kalite enstitüsü tarafından ödüllendirilmiş olmamız bizim için mutluluk verici. Ödüle layık görüldüğümüz markalarımız Çaykur'un amiral gemileri ve bunları uluslararası boyutta tescil ettirmiş olmak bizi oldukça gururlandırdı."