Çaykur Rizespor Fenerbahçe'den Fark Yedi: 0-6

Çaykur Rizespor, 36. saniyede Fabricio Baiano’nun kırmızı kart gördüğü maçta seyircisi önünde Fenerbahçe’ye 6-0 mağlup olarak Süper Lig’de kalma ümitlerini büyük ölçüde yitirdi.

STAT: Çaykur Didi

HAKEMLER: Halil Umut Meler, Cevdet Kömürcüoğlu, Murat Tuğberk Curbay

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Holmen, Ponck, Eren Albayrak (Cemali Dk.46), Baiano ?, Sabo, Boyd (Yusuf dk.46), Alper Potuk (Ronaldo Mendes Dk.38), Bolasie, Pohjanpalo (Cisse dk.60)

TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

FENERBAHÇE: Altay Bayındır, Osayi-Samuel (Nazım Sangare dk. 46), Serdar Aziz (Luiz Gustavo dk. 64), Kim Min-jae, Ferdi Kadıoğlu, Crespo, Zajc, Rossi, Mert Hakan Yandaş (Arda Güler dk. 46), İrfan Can Kahveci, Serdar Dursunx (Valencia dk. 64)

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

GOLLER: Rossi (dk. 9), Serdar Dursun (dk. 45 pen., 45+6 pen. ve 51), Valencia (dk. 66), Nazım Sangare (dk. 76) (Fenerbahçe)

KIRMIZI KART: Baiano (dk. 1) (Çaykur Rizespor)

SARI KARTLAR: Erik Sabo, Eren Albayrak, Holmen (Çaykur Rizespor), Kim Min-jae (Fenerbahçe)

Teknik direktör Bülent Korkmaz, Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Açıklama şöyle:

“Takım olarak çok iyi hazırlanmıştık. Sakin olmamız gerektiğini bazı oyunculara söyledim. Ona rağmen bu kadar basit, bu kadar kolay bir kırmızı kartla oyundan çıkılmaması lazım. Hakem haklı kırmızı kartta. Orada maç bitti. Penaltılarla beraber oyun tam bitti. Bu kadar basit kırmızı kart, oyunu bitirdi, maçı da bitirdi diyebilirim. Matematiksel olarak şansımız devam ediyor”