ÇAYKUR Ankara Rize Tanıtım Günleri'nin vazgeçilmezi

Ankara Rizeliler Derneği organizatörlüğünde, Rize Valiliği, Rize Belediyesi, Çaykur, Ticaret Borsası, Ticaret Sanayi Odası ile Kivi Birliği’nin katkılarıyla hazırlanan ve bu yıl 6.’sı düzenlenen Ankara Rize Günlerine her yıl olduğu gibi bu yıl da ilgi yoğun oldu.

Etkinlik alanı girişine konuşlanan ÇAYKUR ikram ve tanıtım tırında ikram edilen çaylarla etkinliklere başlayan ziyaretçiler Atatürk Kültür Merkezi içerisinde bulunan stantları dolaştıktan sonra ÇAYKUR’un standında çay içip yorgunluklarını Karadeniz Folklorundan esintiler eşliğinde attılar. Etkinlikler süresince ziyarete gelen vatandaşlara yaklaşık 50 bin bardak çay ikramında bulunan ÇAYKUR Ankara Rize Günleri’ne yine damgasını vurdu.



ÇAYKUR standında gelen ziyaretçileri ağırlayan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, etkinliklerin Ankara dışında diğer bölgelerde de yapılarak Rize’nin güzelliklerinin ve kültürünün diğer bölgelerde yaşayanlar tarafından da görülmesi gerektiğini söyledi.



Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, yaptığı açıklamada, “Güzel bir organizasyonda dostlarımızla birlikte olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Canlı güzel görüntüler vardı. Rize’nin değerleri, kültürü Ankara’ya taşındı. Bizde ÇAYKUR olarak katkıda bulunuyoruz. Burada hem hemşerilerimizle, hem de bölgemizin dışında olan vatandaşlarımız gelip kültürümüzü ilimizin güzelliklerini, özelliklerini görüyorlar. Bu güzellikleri hep beraber burada yaşıyorlar, memleketten gurbette olanlar bir nebze de olsa hasret gideriyorlar. İnşallah ilerleyen yıllarda daha güzel etkinlikler yaparız. Hatta Ankara’nın dışında diğer bölgelerde de bu etkinliklerimizi yayarak bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın da ilimizi kültürümüzü daha yakından tanımasını sağlarız” dedi.