Başkan Yangın'dan Genel Kurul Çağrısı



"Bildiğiniz gibi 2009 yılında 2. ligden düştüğümüz sezon sonunda yapılan kongrede sizlere veda etmiş ve daha sonra kendimi hazır hissettiğimde 2. lige yeniden yükselmek için dönebileceğimi söylemiştim.
2011 yılında yeniden aranıza döndüm ve 2013 sezonu sonunda Pazarspor’umuzun bayrağını hep birlikte yeniden 2. lige diktik. İçimdeki hayalin ve sizlere verdiğim sözün gerçekleşmesinin gurur ve mutluluğu, yaptığımız tüm fedakarlıklara fazlası ile değer. Bu hayalimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, Teknik Heyetim, Sporcularıma ve siz sevgili taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.
Yeniden 2. lige yükselmek gerçekten güzel ve bir o kadar da önemli. Pazarspor demek süper lig ve 1. lig den sonra gelen 37. takım demek. Bu seviyeyi yakalamak kadar taşımak ve yaşatmak daha da zor ve sorumluluk isteyen bir olgu olduğu gerçeğini unutmamamız lazım diye düşünüyorum. Spor Loto 2. ligde gerek ekonomik, gerekse sportif olarak belli bir seviyeyi ve kaliteyi yakalamak ve sürdürebilir hale getirmek hepimizin sorumluluğu olmalıdır.
Bu çerçevede Pazarın yerel güçlerinin ve dinamiklerinin bu Kulübün etrafında birleştirilmesi zorunludur.
3. ligde iken ısrarcı olmadığımız bu taleplerin artık 2. ligde hayata geçirilmesi gerçeğini bir kez daha hatırlatmak isterim. Belediyemizin bu konuda üzerine düşeni ve gerekeni yapacağını Sayın Başkan Dr. Ahmet BASA ve Meclis Üyelerinden duymak bizleri umutlandırmıştır. Bunun yanında desteğin 2. önemli ayağı olan çay müstahsilinden senede bir kez cüzdan başına kendilerinin belirleyeceği bedellerin katkısı bu kulübün Pazar Kamuoyuna karşı sorumluluğunu arttıracağı gibi 2. ligde yaşamasına ve sürdürülebilir başarısına büyük katkı yapacaktır. Bu iki desteğin finansının gerçekleşmesi durumunda 22 Haziranda oluşacak Pazarspor Yönetim Kurulu önümüzdeki dönemde daha güçlü olacağı gibi kalıcı başarışlarında takipçisi olacaktır. 22 Haziran 2013 Cumartesi günü yapacağımız Genel Kurul yukarıda açıkladığım gerekçeler ışığında büyük önem taşımaktadır. Oluşacak yönetimin vizyonu ve gücü üstleneceği misyonunda göstergesi olacaktır. Yapacağımız Genel Kurulda her Pazaspor Kulübünün üyesi potansiyel Başkan ve Yönetim Kurulu Üyesi adayıdır. Yeni dönemde görev almak isteyen ve bu görevde zamanını, bilgisini ve ekonomik gücünü Pazarspor için değerlendirmek isteyen herkesi göreve davet ediyorum. Benim şahsen Başkan olarak aday olmam durumunda birlikte çalışmak isteyen, ulaşamadığım veya tanıma fırsatım olmayan arkadaşlarımızın benimle birlikte görev almaları çağrısını buradan bir kez daha yapıyorum. Açıklamalarımın sonunda 22 Haziran 2013 Cumartesi günü Saat: 11.00’de Pazar Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonun da yapılacak Genel Kurulumuza tüm üyelerimizin ve taraftarlarımızın üst düzey katılımını bekliyor, Genel Kurulumuzun başarılı geçmesini diliyorum."