Başkan Yangın, 40. yılımızda 2. lig şansını yakaladık



Pazarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Yangın, 5 Mayıs Pazar gününden itibaren yaklaşık 10 günlük süreçte oynayacakları maçların, Pazarspor'un 2. lig kaderini belirleyeceğini ifade etti.

Yangın, yaptığı yazılı açıklamada, 2012-2013 sezonunun son maçını, pazar günü sahalarında Fatih Karagümrük ile yapacaklarını belirtti.

Bu kapanışın, yeni bir başlangıcın açılışı olması anlamında kulüp tarihinde önemli yer tutacağını ifade eden Yangın, şunları kaydetti:
"Maç sonucunda alacağımız puan veya puanlarla takımımız play-off oynama hakkını elde edecek. Bu da 40. yılımızı, 2. lige çıkma şansını yakalama adına taçlandıracaktır. Play off'ta kazanacağımız iki maç, bizi yeniden 2. lige döndürecek ve Pazarspor haksızlıklarla kaybettiğini yeniden hak ederek geri almış olacaktır."

Yangın, 5 Mayıs Pazar gününden itibaren yaklaşık 10 günlük süreçte oynayacakları maçların, Pazarspor'un 2. lig kaderini belirleyeceğini vurgulayarak, açıklamasını şöyle tamamladı:
"Bu bağlamda en önemlisi Fatih Karagümrük maçını kazanmak. Bu maçta sporcularımızın göstereceği performans bizi play-off'a taşıyacağı gibi bir anlamda bizim, teknik heyetin ve sporcuların bir yıllık özverili emeklerinin birinci aşamadaki karşılığı olacaktır. Bu tarihi maçta sadece Pazarsporluları değil, bölgedeki tüm sporseverleri maçımıza davet ediyoruz. Çaykur Rizespor'umuzun Süper Lig'e çıkışının anlamını güçlendirmek, bölgemizde futbol aşkını üst seviyeye çıkarmak adına da önemli olacak bu birliktelik ve desteği çocuklarımızdan esirgemeyeceğinizi umut ediyor, herkesi 5 Mayıs Pazar günü Pazar Stadı'na bekliyoruz."