Ayder Yaylası’na Bankamatik kuruldu



Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Ömer Altun, Türkiye Ziraat Bankası Çamlıhemşin Şubesi ve Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile yaptığı görüşmeler sonucunda Ayder Yaylası’na Ziraat Bankasına ait Bankamatik kurularak hizmete açıldığını söyledi.

Ayder Yaylası’nda her hangi bir banka şubesinin bulunmadığını belirten Altun, “Artık Ayder esnafı ve gelen turistler tüm işlemlerini buradan yapabilecekler. Şube gibi ihtiyacımızı karşılamasa bile bazı vatandaşlarımız işlerini görebilecekler. Özellikle gelen yerli ve yabancı turistler, yaşlı insanlarımız ve özürlü vatandaşlarımız aylık maaşlarını almak için kışın karda Çamlıhemşin ilçesine gitmek zorunda kalmayacaklar. Kurulan bu ATM tüm sorunları ortadan kaldırmış olacak. Birkaç yıldır ATM kurulması için dernek olarak çalışma yapıyorduk, ATM’nin kurulması için katkı sağlayan Başta Ziraat Bankası bölge müdürümüz Murat Öztürk olmak üzere, Çamlıhemşin Ziraat Bankası Müdürü İbrahim Güney ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Çamlıhemşin Ziraat Bankası Müdürü İbrahim Güney ise Ayder Yaylası’nda Ziraat Bankası tarafından kurduğumuz ATM ile vatandaşlar Para çekme, para yatırma, Havale yapma, Döviz bozdurma, Elektrik, su ve bağ- kur gibi bir çok işlemin yapılabileceğini söyledi.