Ayar, 'Bu dayanışma ilelebet sürecektir'



AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu, İl Disiplin Kurulu ve Demokrasi Hakem Kurulu üyeleri, Rize’de bir Restoran’da gerçekleşen iftar programında bir araya geldi.

Gerçekleşen organizasyona AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize Milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Hasan Karal, AK Parti Rize İl yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu üyeleri, demokrasi hakem kurulu üyeleri ise eşleriyle birlikte katıldı.

Okunan akşam ezanının ve açılan oruçların ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, “Davetimize icabetinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, AK Parti, siyasi bir parti olmakla beraber, bu kurumsal yapıya aynı zamanda bir aile kimliği kazandırmayı başarmış bir örgüttür. Bu kutlu yolun bu denli samimi ailesinin refahına kastetmek isteyenler maalesef mevcuttur. Son zamanlarda ülkemizde cereyan eden olaylar buna birer örnektir. Ancak şunu belirtmekte fayda görüyorum ki, meydana gelen olaylar ülkesine hizmet yolunda ter döken teşkilatımızı yıldıramayacaktır. Kuruluşundan bu güne kadar nice badireleri atlatmış, vatanına, insanına hizmet götürme noktasında çalışmaktan başka bir iş yapmamış teşkilatlarımız, dün olduğu gibi, bu akşam olduğu gibi, ve yarınlarda olacağı gibi birlik ve beraberlik içinde, bu ülkeyi aydınlığa taşıyacaklardır. Bu birlik ve bütünlüğün meyvesi olan dayanışmamız ilelebet sürecektir” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Ayar’dan sonra katılımcılara seslenen AK Parti Rize Milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Hasan Karal ise yaklaşan seçimler münasebeti ile her zaman olduğu gibi disipline, koordine ve tam ittifak ile çalışmaya hazır olduklarının mesajını verdiler.