Ayar, AK Partisi büyük bir dava partisidir



AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Partisinin 53'üncü İl Danışma Meclisi Toplantısında gerçekleştirdiği konuşmasında 'AK Parti klasik olarak bilinen anlamıyla partilerden bir parti değildir. AK Parti, sadece, kendisini Türkiye ile sınırlayan değil, tüm dünya mazlumlarının sinerji merkezi olan büyük bir dava partisidir" dedi.

Bu ay 53'üncüsü düzenlenen toplantıya AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolu ve Gençlik Kolları Başkanı, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda Partili Üye katıldı.


Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren ve Kutlu Doğum Haftası ile ilgili olarak "Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) Efendimizin insanlığın karanlıklardan aydınlığa çıkmasını sağlayan, bugünde mesajına su gibi ihtiyaç duyduğumuz mübarek İslam Peygamberinin kutlu doğumunu idrak ederken, Rabbimden onun yolundan gitmeyi bizlere nasip etmesini niyaz ediyorum" ifadeleriyle sözlerine başlayan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar; "AK Parti ailemizin çok kıymetli üyeleri, hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyor, toplantımıza icabetinizden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz İl Danışma Meclisi toplantılarımızdan bir tanesini daha gururla yaşamaktayız. Bu toplantıların amacı, isminden de belli olacağı gibi danışma toplantısıdır. Birbirimizle paylaşacağımız öneri ve fikirlerin toplantısıdır" dedi.

Ayar, konuşmasında ayrıca, "Değerli kardeşlerim. Son zamanlarda ülkemizde çok önemli ve güzel gelişmeler yaşanmaktadır. Öyle ki bundan 10 yıl evvel Türkiye'mizde yaşadığımız onca sıkıntının bu günlerde hallolacağını bize söyleselerdi, sanırım bir çoğumuz buna inanmazdık. Fakat bugün, dinamik ve sağlam bir teşkilat yapısı ile Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, artık dış politikalarda gündem belirleyen, ekonomide ilerleyen, sağlıkta hizmeti doruğa çıkaran ve bunun gibi bir çok alanda yaşanılası bir Türkiye'yi inşa eden bir AK Parti var. Ak Parti klasik olarak bilinen anlamıyla partilerden bir parti değildir. Ak Parti sadece kendisini Türkiye ile sınırlayan değil, tüm dünya mazlumlarının sinerji merkezi olan büyük bir dava partisidir. Bu kutlu davada ülkemize hizmet anlayışı ile ilerlemeye devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz toplantımızın ülkemize, partimize ve şehrimize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyor, hepinize saygılar sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın konuşmasından sonra toplantı gereği AK Parti Rize İl Başkanlığına ait İl Teşkilat raporu, İl Kadın Kolları faaliyet raporu ve İl Gençlik Kolları faaliyet raporları sunuldu.

Gerçekleşen faaliyet raporlarının ardından kürsüye çıkan AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ise "Öncelikle Kutlu doğum haftası münasebeti ile Tüm Müslüman aleminin kutlu doğum haftasını kutluyorum. Rakamsal olarak Rize'mizle bütünleşen bu 53'üncü toplantımızda sizlerle beraber olmaktan memnuniyet duyuyorum. AK Parti olarak temel hedefimiz, bütün vatandaşlarımızın refah içinde yaşamasıdır. Bu bağlamda çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu danışma meclisi toplantıları sayesinde de gerek Ankara'nın nabzını, gerekse Rize'mizin nabzını doğru ve sağlam tespitlerle tutup, yapılabilir en iyi hizmeti yapıyoruz. Bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum" diye konuştu.

AK Parti Rize İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşen sunumların müzakereleri ve karşılıklı soru cevap şeklinde tamamlanıp sona erdi.