Artvin Valisi Kalkan'a teşekkür plaketi



Artvin Engelliler Spor Kulübü’nün öncülüğünde, İşitme Engelliler Federasyonu, “Beni Duyun Beni Anlayın” projesi kapsamında projeye verdiği manevi desteklerinden dolayı plaket veren Başkan Hatice Nur Ersöz, Vali Kalkan’a sağladığı destek için teşekkür etti. Ersöz, kamu personeline yönelik olarak geliştirilen projede projeye verilen destek ve ilgiden dolayı teşekkür ettiğini belirterek; “Sayın Valim, biz Artvin Engelliler Spor Kulübü olarak “Beni Duyun Beni Anlayın” projesini Artvin’e getirdik. İşitme engellilere yönelik kamu personeline verilen eğitimde bize gösterdiğiniz ilgi ve desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bunun nişanesi olarak da İşitme Engelliler Federasyonunun size takdim ettiği bir plaketimiz ve bir de teşekkür belgemiz var. Sizlere gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Biz toplumsal ve sosyal projelerimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Beni duyun beni anlayın” projesinin ikinci aşaması için kursumuzu açacağız.
Aynı şekilde desteğinizi bekliyoruz. Her kurumun artık bir işitme engellilere yönelik işaret dili bilen bir personeli olacak. Zaten bu önümüzdeki yıllarda mecburi olacak. Biz bu hizmeti Artvin’e getirerek büyük kolaylık sağlamış olduk”dedi.

Vali Necmettin Kalkan ise bu tür sosyal projelerin topluma her zaman faydası olduğunu, projenin ikinci etabına da destek vermeye devam edeceğini belirterek, Ersöz’e çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.