Artvin Valisi Kalkan Pazar’ı ziyaret etti

İlçeye gelen Vali Kalkan, önce Şoförler Odası Başkanı Ekrem Kılıç’ı ziyaret etti. Ardından eski Pazar Belediye Başkanı Ergin Yangın’ı ve bazı dostlarını ziyaret ederek buradan Pazar Belediyesi’ne geçti.

Vali Kalkan’ı Belediye önünde Başkan Ahmet Basa, Emniyet Müdürü Hasan Muhteşem Tonbalak, Jandarma Komutanı Üsteğmen Erol Baştopçu, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, İl Genel Meclisi Üyesi Rasim Çorbacı, Belediye Meclis Üyesi Osman Yüksel, Bazı muhtarlar ile belediye çalışanları Bahis Siteleri karşıladı.

Kendilerini ziyaretlerinden dolayı görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Basa, “Eski kaymakamımızın Vali olmasından çok gurur duyduk. Kendisini tebrik için ziyarette bulunduk. Sayın Valimiz, Pazar’ı hiç unutmadığını bir kez daha ispatlayarak bugün bizleri ziyaret etti. Valimizle tekrar bir arada olmak bizleri çok memnun etti” dedi.

Vali Necmettin Kalkan ise Pazarlı dostlarıyla bir arada olmaktan onur duyduğunu belirterek, Belediye Başkanı Basa’ya başarı dileğinde bulundu. Zaman buldukça Pazar’a gelerek dostlarını görmeye devam edeceğini söyledi.