Rize Valisi'nden Çelik'e Takdir

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, ilimizdeki eğitim ve öğretim alanındaki başarılı çalışmaları ile okullardaki altyapıyı daha verimli hale getirme alanındaki yoğun faaliyetlerinden dolayı Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu tarafından takdir belgesi ile ödüllendirildi.

Takdir belgesinin sunumu esnasında Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu yaptığı kısa açıklamada; “İlimiz son yıllarda okul öncesi eğitimde, ilköğretim ve ortaöğretimde derslik sayılarının arttırılmasında, il genelindeki okullarda teknik donanım ve laboratuar sayılarındaki artışta, okulların bilgisayarla donatılmasında büyük bir aşama kaydetmiştir. İlk ve ortaöğretimde kız çocuklarının okullaşma oranında ise %100’e ulaşılmıştır. Betsidney Eğitim ve öğretim alanındaki bu olumlu gelişmelerin yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen bir çok projede ilimiz Türkiye genelinde 1nci sıralarda yer bulmuştur.
İlimizde eğitim ve öğretim kalitesinin bu denli yüksek seviyeler ulaşmasında özverili çalışmalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları haklı bir övgüyü ve takdiri hak etmiştir. Bu nedenle Valilik olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları adına İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik’i bu Takdir belgesi ile ödüllendirmeyi uygun bulduk.” dedi.