AK Parti Adayı Ekrem Kılıç’tan Haber Güven’e Ziyaret

Yaklaşan 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti Pazar İlçe Belediye Başkanlığı için aday olan Kılıç’ı seçim çalışmaları sırasında yalnız bırakmayan mevcut başkan Ahmet Basa, büyük destek vererek birlikte basın büromuza ziyarette bulundular.

Ziyaret sırasında başkan adayı Kılıç’a ilçe başkanı Hamza Kandemir, kadın kolları başkanı Süheyla Çalışkan ve gençlik kolları ile yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Kılıç, Pazar’a hizmet için bu yola çıktığını, Pazar halkının ve seçmenin teveccühü ile karşılaştığını ifade ederek, “İnşallah onlara karşı vazifemizi en güzel şekilde yapacağız. Projelerimiz var, Allah nasip ederde göreve geldiğimizde hepsini bir bir hayata geçireceğiz. Daha öncede görev yaptığım yerlerde kazanmış olduğumuz tecrübeler ile ilçemiz için gece gündüz demeden çalışacağız. Ayrıştırmak için değil birleştirmek gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

Güven ise, AK Parti Pazar Belediye Başkan adayı Ekrem Kılıç’a ve beraberindekilere ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, başarı dileğinde bulundu.