2023 Yılının İlk Haftaya Başlangıç Toplantısı Yapıldı

Rize’de; kurum ve kuruluşlar arasında bilgi alışverişinde bulunmak, kurumlar arasında iletişim ve işbirliğini geliştirmek, sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek amacıyla Vali Kemal Çeber tarafından uygulamaya konulan ve iki haftada bir yapılan “Haftaya Başlangıç” toplantılarının 2023 yılında ilki gerçekleştirildi.

Vali Kemal Çeber Başkanlığında, Rize Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıda İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı ve DSİ Rize Şube Müdür Sinan Yıldız kurumlarındaki çalışmalarla ilgili sunum yaparak bilgi aktarımında bulundular. Soru ve önerileri dinleyerek istişarede bulundular.

2022 yılını değerlendiren Vali Çeber, "Ülkemiz ve ilimiz için hizmetle dolu bir yılı geride bırakırken vatandaşlarımızın hizmete erişimini kolaylaştırmak ve yaşam standartlarını yükseltmek için tüm kurumlarımız özveri ve işbirliği içerisinde çalıştı. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılında “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla ilimizde yatırım hamlelerine yenilerini katarak ilimizin gelişimi için önemli mesafe kat ederek, daha çok çalışıp hep birlikte güzel işlere imza atacağız" dedi.